Articole

CONCURS

ASOCIATIA "ANIMA FORI" VA INVITA SA PARTICIPATI LA UN CONCURS DE FOTOGRAFIE ARTISTICA: PATRIMONIUL ARHITECTURAL AL BUCURESTILOR.
RASPUNDETI, PRINTR-O FOTOGRAFIE PROPRIE, LA iNTREBAREA: CARE ESTE CEA MAI FRUMOASA CLADIRE ISTORICA DIN BUCURESTI? CU O SCURTA EXPLICATIE. VOM REALIZA,iMPREUNA, UN ALBUM ACTUAL AL URBEI NOASTRE, ADRESAT IUBITORILOR ORASULUI SI EDILILOR, iN MOD SPECIAL.
Ultimele noutati
MARSUL MEMORIEI LA ICR TEL AVIV
20.06.2019
MARSUL MEMORIEI de la Cluj la Auschwitz evocat la ICR Tel Aviv la 75 de ani de la deportarea  la Auschwitz a evreilor din nordul Transilvaniei de catre Ungaria horhtysta Asociatia Sionista din Romania a organizat miercuri, 19 iunie 2019, la Institutul Cultural Roman de la Tel Aviv, un simpozion dedicat Marsului Memoriei de la Cluj la Auschwitz. Moderatoarea evenimentului a fost scriitoarea Cleopatra Lorintiu, director adjunct al ICR Tel Aviv care a deschis intalnirea de rememorare cu un discurs incarcat de emotie in care a aratat ca „Marsul Memoriei, de la Cluj la Auschwitz” este un eveniment de constientizare a publicului larg privind istoria Holocaustului. Marsul, realizat in perioada 16-20 mai 2019 de catre Asociatia Sionista din Romania (ASR) in parteneriat cu Federatia Comunitatilor Evreiesti din Romania si Fundatia Caritatea, a fost dedicat comemorarii a 75 de ani de la deportarea si exterminarea evreilor din Nordul Transilvaniei. 
Citeste mai mult
Vezi toate articolele
Fii prieten pe Facebook