Articole

Universitatea Lumina

Fundatia Lumina Institutii de invatamant si Asociatia Turkceder a organizat  la Bucuresti, in perioada 14-15 mai 2016, Concursul international de cantec ,,Vocea Lumii,,, la care au participat copii din lumea intreaga. Concurenti din 16 tari (SUA, Germania, Belarus, Brazilia, Filipine, South Africa, Georgia, Kazakhstan, Kyrgyzstan, Macedonia, Nigeria, Romania, Rusia, Slovenia, Senegal, Sri Lanka) au urcat pe 14 mai 2016 pe scena Salii Palatului din Bucuresti si au incantat publicul cu vocile lor. Un juriu international , alcatuit din profesionisti, au ales castigatorul concursului ,,Vocea Lumii,,. in cadrul aceluiasi eveniment organizat de Fundatia Lumina Institutii de invatamant si Asociatia Turkceder, pe 15 mai a avut loc un Concurs de cintec in limba turca , la care vor participa copii din Albania, Azerbaijan, Bosnia Hertegovina, Ä°ndonesia, Franta, Kazakhstan, Iraq, Madagascar, Mozambic, Paraguay, Romania, Tadjikstan, Tunisia, Ukraina.
in cele doua zile concurs, spectatorii au avut ocazia sa se bucure de dansuri traditionale din Serbia, Kyrgyzstan, Kazakhstan si Africa de Sud.


https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=628379927309167&id=614813821999111
Ultimele noutati
MARSUL MEMORIEI LA ICR TEL AVIV
20.06.2019
MARSUL MEMORIEI de la Cluj la Auschwitz evocat la ICR Tel Aviv la 75 de ani de la deportarea  la Auschwitz a evreilor din nordul Transilvaniei de catre Ungaria horhtysta Asociatia Sionista din Romania a organizat miercuri, 19 iunie 2019, la Institutul Cultural Roman de la Tel Aviv, un simpozion dedicat Marsului Memoriei de la Cluj la Auschwitz. Moderatoarea evenimentului a fost scriitoarea Cleopatra Lorintiu, director adjunct al ICR Tel Aviv care a deschis intalnirea de rememorare cu un discurs incarcat de emotie in care a aratat ca „Marsul Memoriei, de la Cluj la Auschwitz” este un eveniment de constientizare a publicului larg privind istoria Holocaustului. Marsul, realizat in perioada 16-20 mai 2019 de catre Asociatia Sionista din Romania (ASR) in parteneriat cu Federatia Comunitatilor Evreiesti din Romania si Fundatia Caritatea, a fost dedicat comemorarii a 75 de ani de la deportarea si exterminarea evreilor din Nordul Transilvaniei. 
Citeste mai mult
Vezi toate articolele
Fii prieten pe Facebook