Articole

Universitatea Lumina

Fundatia Lumina Institutii de invatamant si Asociatia Turkceder a organizat  la Bucuresti, in perioada 14-15 mai 2016, Concursul international de cantec ,,Vocea Lumii,,, la care au participat copii din lumea intreaga. Concurenti din 16 tari (SUA, Germania, Belarus, Brazilia, Filipine, South Africa, Georgia, Kazakhstan, Kyrgyzstan, Macedonia, Nigeria, Romania, Rusia, Slovenia, Senegal, Sri Lanka) au urcat pe 14 mai 2016 pe scena Salii Palatului din Bucuresti si au incantat publicul cu vocile lor. Un juriu international , alcatuit din profesionisti, au ales castigatorul concursului ,,Vocea Lumii,,. in cadrul aceluiasi eveniment organizat de Fundatia Lumina Institutii de invatamant si Asociatia Turkceder, pe 15 mai a avut loc un Concurs de cintec in limba turca , la care vor participa copii din Albania, Azerbaijan, Bosnia Hertegovina, Ä°ndonesia, Franta, Kazakhstan, Iraq, Madagascar, Mozambic, Paraguay, Romania, Tadjikstan, Tunisia, Ukraina.
in cele doua zile concurs, spectatorii au avut ocazia sa se bucure de dansuri traditionale din Serbia, Kyrgyzstan, Kazakhstan si Africa de Sud.


https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=628379927309167&id=614813821999111
Ultimele noutati
Centenarul Marii Uniri si rolul minoritatilor nationale la dezvoltarea societatii romanesti
05.11.2018
Asociatia interetnica „ANIMA FORI” organizeaza, in data de 13.11.2018, la ora 13, in sala „N. Balcescu” a Palatului Parlamentului, conferinta „Centenarul Marii Uniri si rolul minoritatilor nationale la dezvoltarea societatii romanesti”. Evenimentul, organizat cu sprijinul Comisiei pentru cultura, arte, mijloace de informare in masa, se bucura de participarea Grupului parlamentar al minoritatilor nationale din Camera Deputatilor si vizeaza promovarea culturii si valorilor identitare prin care acestea au contribuit la dezvoltarea statului roman modern.
Citeste mai mult
Vezi toate articolele
Fii prieten pe Facebook