Articole

Cleopatra Lorintiu: Un dialog cu prof.dr. Alexandru Florian, directorul INH, Elie Wiesel

in anul in care Romania detine presedentia Aliantei Internationale pentru memoria Holocaustului si pe umerii Institutului National pentru studierea Holocaustului din Rominia „Elie Wiesel” apasa, evident o responsabilitate tot mai mare.

Principala tema de dezbatere este fireste lupta impotriva antisemitismului care din pacate inca isi mai face simtita prezenta in unele state europene.Dar temele sunt complexe,ele implica deopotriva responsabilitate istorica si cunoastere aprofundata.

http://www.tvrplus.ro//editie-cultura-minoritatilor-518744
Un fil realizat de  TVR si ANIMA FORI
Ultimele noutati
Centenarul Marii Uniri si rolul minoritatilor nationale la dezvoltarea societatii romanesti
05.11.2018
Asociatia interetnica „ANIMA FORI” organizeaza, in data de 13.11.2018, la ora 13, in sala „N. Balcescu” a Palatului Parlamentului, conferinta „Centenarul Marii Uniri si rolul minoritatilor nationale la dezvoltarea societatii romanesti”. Evenimentul, organizat cu sprijinul Comisiei pentru cultura, arte, mijloace de informare in masa, se bucura de participarea Grupului parlamentar al minoritatilor nationale din Camera Deputatilor si vizeaza promovarea culturii si valorilor identitare prin care acestea au contribuit la dezvoltarea statului roman modern.
Citeste mai mult
Vezi toate articolele
Fii prieten pe Facebook