Articole

Tiruri de rachete lansate din Gaza

 

Atacurile continua si la ora emiterii acestui comunicat, prin care Asociatia Sionista din Romania, impreuna cu Centrul pentru Monitorizarea si Combaterea Antisemitismului din Romania (MCA Romania) , exprima solidaritate deplina cu Statul Israel si cu cetatenii israelieni supusi atacurilor teroriste.

Atacurile infame asupra populatiei civile israeliene s-au soldat cu morti si raniti. In ciuda acestui fapt, pentru a minimaliza suferinta populatiei din Gaza, Statul Israel se abtine ( de peste 18 luni) de la lansarea unei actiuni militare de anvergura, actiune pe care orice alta natiune, pusa in situatie similara, ar fi lansat-o fara nici o ezitare.

Asociatia Sionista din Romania si Centrul pentru Monitorizarea si Combaterea Antisemitismului din Romania trimit, aceasta cale, sincere condoleante familiilor indoliate si urari de insanatosire grabnica zecilor de raniti.

Asociatia Sionista din Romania si Centrul pentru Monitorizarea si Combaterea Antisemitismului din Romania multumesc Guvernului Romaniei si Ministerului de Externe al Romaniei pentru ferma condamnarea a atacurilor abominale si interminabile lansate din Gaza impotriva populatiei din sudul Israelului.

Tiberiu ROTH 
Presedinte Asociatia Sionista din Romania

Maximillian Marco KATZ 
Founder National Director - MCA ROMANIA

Ultimele noutati
Opriti aceasta propunere legislativa! Dorin Suciu
14.05.2019
O PROPUNERE LEGISLATIVA CARE TREBUIE OPRITA!   CUVANTUL LIBER | 11-05-2019 Nr: 88 (7.549) | Autor: DORIN SUCIU |   La inceputul acestei primaveri, reprezentanti ai Federatiei Sindicatelor din Silvicultura “Silva” au protestat in fata Parlamentului Romaniei impotriva unui proiect de lege privind modificarea si completarea Legii nr. 1/2000 pentru reconstituirea dreptului de proprietate asupra terenurilor agricole si celor forestiere, solicitate potrivit prevederilor Legii nr. 18/1991 si ale Legii nr. 169/1997, proiect care a trecut de Senat si se afla in dezbatere la Camera Deputatilor. (http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl-pck2015.proiect?cam=2&idp=17133).
Citeste mai mult
Vezi toate articolele
Fii prieten pe Facebook