Proiecte

Centrul de Excelenta Dinu Lipatti

S-a nascut in anul 2012 din dorinta unui mic grup de oameni de condei de a-si pune aptitudinile creatoare in slujba societatii si a valorilor umaniste.

Dorim sa initiem proiecte cu caracter stiintific, cultural si social, sa sprijinim tineri performeri in evolutia lor si sa ne implicam in construirea unei societati democratice, o societate bazata pe libertatea de constiinta si de exprimare a tuturor membrilor ei.

Ultimele articole
ZVETLANA PREOTEASA, BIBLIOTECA METROPOLITANA
24.09.2018
„Nu locul unde traiesti te face roman, ci sufletul si esenta ta spirituala” (Zvetlana Preoteasa) Un interviu realizat de Irina Airinei Directoarea Bibliotecii Metropolitane din Bucuresti, doamna Zvetlana Preoteasa este profesoara de limba engleza. In 2007 a fost numita secretar de stat pentru invatamantul preuniversitar, post in care a avut grija ca mii de copii din zonele rurale sa poata ajunge la scoli cu microbuze scolare. In perioada 2013-2015 a fost director general al Institutului „Eudoxiu Hurmuzachi” pentru romanii de pretutindeni. Este cunoscuta pentru ceea ce a facut legat de educa?ia romanilor din Spania, Italia, Grecia ?i Republica Moldova. Centrul Bucovinean de Arta pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Romanesti la Cernauti i-a decernat titlul de “OMUL ANULUI 2015“ , iar FADERE, cea mai mare federatie a romanilor din diaspora, i-a acordat un premiu pentru activitatea desfasurata in comunitatile romanesti. Este autoarea misteriosului roman FRUNZA DE ACACIA.
Citeste mai mult
Vezi toate articolele
Fii prieten pe Facebook